Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens Lunch v. 8

Serveras Måndag - Fredag 11.30 - 14.30

Måndag
Gräddkokt sejfilé med rödlök och örter serveras med kokt potatis
Biffwok med jordnötssås och böngroddar
 
Tisdag
Kokt torsk serveras med äggsås och dillslungad potatis
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag
Panerad koljafilé med räk- och purjolökscreme serveras med örtris
Skånsk kalops serveras med kokt potatis och rödbetor

Torsdag
Sprödbakad flundrafilé serveras med skaldjurscreme och potatismos
Plommonspäckad fläskkarré serveras med äppelcidersås och
persiljestekt potatis
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Fredag 
Enbärsrimmad laxfilé serveras med smörkokt purjolök och ugnsbakade rotfrukter
Köttfärs Greta serveras med pressgurka och råstekt potatis

Veckans special
Gräddstuvad pyttipanna serveras med äggula och rödbetor

Inkl. salladsbuffé, soppa, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka 98 kr
Seniorlunch serveras 13.15–14.30 90 kr. 
Vid allergi kontakta personal!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse