BEST WESTERN PLUS Jula Hotell och Konferens

Familj - Bokäventyret

Kliv in i Bokäventyret

Kom till Gamla biblioteket i Skara och följ med genom bokens historia med hjälp av pyssel och lek. Från berättandet runt den sprakande elden, via runstenar och spännande boktryckarkonst. Här i utställningens olika lekstationer kan du bläddra i gamla barnböcker, leka skola som förr i tiden, och kika på Skaramissalet som är Sveriges äldsta bok och mer än 850 år gammal. Eller varför inte besöka andra våningen och det vackra 1800-talsbiblioteket i riktig Harry Potter-anda?

Bokäventyret kommer även gästas av tillfälliga utställningar. Först ut är lekutställningen om Alfons Åberg som startar på invigningsdagen den 25 september fram till 5 december.

Välkomna att vara med på bokäventyret och bo hos oss på Jula Hotell!

Paketet är bokningsbart 25 september fram till 5 december

 

I paketet ingår:

Biljetter till Bokäventyret

Entré till Vilanbadet

Logi i familjerum inkl frukost

Kvällens varmrätt

 

Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn 2060kr

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens, Skara
Tel: 0511-31 00 00
E-post: info@julahotell.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.