BEST WESTERN PLUS Jula Hotell och Konferens

Nöje - Nyårsfirande

Fira in det nya året med oss!

Konstutställning

Starta eftermiddagen med att checka in på ett av våra rum för att sedan ta dig ner till våran konsthall och ta dig en titt på Mercedes nya skimrande glasmålningar.

 

Nyårssupé

På kvällen,  bjuder vi in till en sprakande nyårssupé. Kvällen bjuder på  en utsökt 4-rätters supé och sedan fest i sprakande Gatsby anda!

 

Hotellövernattning

Passa även på att njuta av en trivsam övernattning i våra mysiga hotellrum. Vid ankomst finns det möjlighet att nyttja vår relaxavdelning med bastu. Ta en välförtjänt sovmorgon och börja det nya året med en utsökt hotellfrukost i harmonisk atmosfär.

 

Nyårssupé och Hotellövernattning

1395 kr/ person

Enkelrumstilägg 300:-

 

 

 

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens, Skara
Tel: 0511-31 00 00
E-post: info@julahotell.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.