Lediga tjänster

Hovmästare till Gyllene Uttern

Hovmästare till Gyllene Uttern

Sista ansökningsdatum

2024-06-17

Jobba som Hovmästare på anrika Gyllene Uttern!

Är du intresserad av service och människor? Då ska du ta chansen att utvecklas med oss på Gyllene Uttern i Gränna!

Nu har du möjligheten att få utvecklas inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus.

Vår Hovmästare är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck.

Som hotellmedarbetare hjälper du även till på andra avdelningar vid behov. Att ge restaurangens och hotellets gäster god service, ett bra bemötande och en fin upplevelse är något du brinner för.

Vill du arbeta med ansvar i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!

 

Ditt anställningserbjudande

Som anställd på Gyllene Uttern får du lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter.

Samtliga arbeten hos oss föregås med en introduktion så att du ska känna dig säker och kan välkomna våra gäster på bästa möjliga sätt.

Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad chef och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Hovmästare arbetar du tillsammans med kollegor för att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande.
 • Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma.
 • Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor i nära samarbete med Restaurangchef
 • Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig och löser allt som kommer i din väg.
 • Du hjälper till i bar, kök, disk eller annan station vid behov
 • Du säkerställa restaurangens renlighet
 • Du går på egna bollar och initiativ, se potential och engagerar dig i våra gästers välmående

Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.

 

Värt att veta                   

Tjänsten är ett sommarvikariat med chans till förlängning.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett familjärt team på fem olika avdelningar. De är: restaurang, kök, städ, reception och vaktmästeri. På hotellet hjälps vi åt mellan avdelningar vid behov.

Arbetstiderna varierar mellan kvällar, helger och helgdagar. Tidiga mornar kan förekomma. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse. 

Din anställning börjar med en introduktion som kan förläggas på någon av kedjans andra hotell. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.

 

Våra förväntningar

Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och trivs med att ta ansvar. Du är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden.

För att arbeta som Hovmästare behöver du:

 • ha möjlighet att arbeta oregelbundna tider
 • vara kunnig inom mat & dryck
 • våga gå på egna bollar, fatta beslut och ha riktigt roligt
 • ha ett öga för detaljer
 • kunna arbeta organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo
 • reagera snabbt på ändrade förhållanden och ha lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar

Eftersom arbetet till stor del handlar om gästkontakt är du en god kommunikatör, har en positiv och energisk inställning vilket får våra gäster att stortrivas hos oss.  

Skapar du dessutom glädje på jobbet och bidrar till ett gott samarbete med andra i teamet kommer du långt.

 

Så här ansöker du

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor besvaras av Hotellchef Mattias Tambour på mattias.tambour@julahotell.se

Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 17 juni.