Julbord 2023

Välkommen till en julbordsupplevelse

Julen är viktig för de flesta, så även för oss. En högtid som samlar både familj, kollegor och vänner, ofta kring julbordet där gemenskapen, värmen och maten är i fokus. Vi är glada att kunna presentera fyra härliga julbord, där ni kan hitta er egen favorit.

gysingeherrgard.se

Gysinge Herrgård

Med inspiration från våra nära och kära, fyller vi julbordet med svenska traditionella rätter. Orangeriets egen sill, hemrökta lax och egenrullade köttbullar, serveras tillsammans med en krämig Janssons frestelse.

Detta är bara början på vårt fantastiska julbord. Avsluta med dessertbordet som vår egen tomtemor bakat med kärlek.

Pris: 695:-

Gyllene Uttern

Vi serverar ett traditionellt julbord med hemlagade delikatesser, tjugo sorters sill, egna röror, rökta fiskar och ett fantastiskt kallskuret.

Det gedigna dessertbordet är bakat i vårt eget bageri och står uppdukat för dig under kvällen.

Pris: 695:-

gylleneuttern.se

skarakonsthotell.se

Skara konsthotell

Vi välkomnar er att under årets härligaste högtid, uppleva den underbara känslan av gemenskap och värme hos oss. Vår festligt dukade jul ”sharing-table” är hjärtat av vårt julfirande, där rätterna delas och skapar en oslagbar atmosfär av samhörighet. Tillsammans med nära och kära kan du njuta av en unik julmiddag som smälter samman tradition med det lilla extra.

Pris: 495:-

Skara Stadshotell

Välkommen till en härlig jul-atmosfär med levande ljus, ett klassiskt julbord med smakrika och ekologiska råvaror, och en julshow som levererar musik av våra största idoler.

Vi garanterar stämningsfulla kvällar som du kommer att bära med dig in i vintermörkret. I år välkomnar vi er till en show med ”Voice of vocals”, en grupp som dedikerat sin musik till de största stjärnorna inom pop/rock.

Pris: 795:-

skarastadshotell.se