Lediga tjänster

Kock till Skara Konsthotell

Kock till Skara Konsthotell

Sista ansökningsdatum

2024-05-31

Skapa unika smakupplevelser i en växande Hotellkedja som A la carte kock på Skara Konsthotell i Skara.

Är du intresserad av att tillsammans med andra nå uppsatta mål och få nöjda gäster? Då ska du ta chansen att utvecklas med oss på Skara Stadshotell!

Nu har du möjligheten att få växa inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus.

Som kock kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga smakupplevelse till våra gäster. Att ge restaurangens och hotellets gäster suverän service, mat med mycket god kvalitet och en fin upplevelse är något du brinner för.

Om du drömmer om att få utvecklas i rollen som kock, ges möjlighet till karriär, vill arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!
 

Ditt anställningserbjudande

Som anställd på Skara Konsthotell får du lön enligt överenskommelse, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och utvecklar varandra. Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad Köksmästare och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. I takt med att kedjan ständigt utvecklas men också växer, kommer det att finnas spännande karriärmöjligheter för rätt person framöver.
 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kock skapar du tillsammans med dina kollegor i köket, inte bara utsökta måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du är därmed högst delaktig i att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • arbeta med främst A la carte och större bokningar, enstaka gånger även lunch
  • arbeta i en snabb miljö med hög service
  • arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning
  • du hjälper till i annan station vid behov

I rollen får du vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket.

Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.
 

Värt att veta                       

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kvällar, helger och helgdagar. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse.

Skara Konsthotell har kollektivavtal med Unionen och HRF

Din anställning börjar med en introduktion. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.
 

Våra förväntningar

Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse

För att arbeta som kock hos oss behöver du:

  • utbildning som är relevant för tjänsten
  • tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang
  • goda kunskaper i svenska
  • arbeta strukturerat och organiserat
  • förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo
  • vana av att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter

Du sätter stort värde i ditt bemötande mot gästen samt mot dina kollegor vilket gör att du har en god kommunikationsförmåga,  trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du har ett öga för detaljer och leverera med extra omtanke ligger i din natur.
 

Så här söker du

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Food & Beverage Manager Jonathan Koca på  Jonathan.koca@julahotell.se

Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 31 maj.