Lediga tjänster

Kock till Skara Stadshotell

Kock till Skara Stadshotell

Sista ansökningsdatum

2024-04-21

Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I Restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker. För den som vill aktivera sig under hotellbesöket finns ett modernt livingroom-gym. När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.

Skara Stadshotell är ett av fyra hotell som tillhör Jula Hotell vilket ingår i Julakoncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. Här hos oss på Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. 

Till Skara Stadshotell söker vi nu en kock som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i kärnan av Skara. 

Det här gör man som kock hos oss

Som kock är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning. 

Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I rollen kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.

Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

 

Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock

Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang.

För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo.

Du har ett öga för detaljer och leverera med extra omtanke ligger i din natur. Du har god kommunikationsförmåga,  trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden.. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som kock hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Skara Stadshotell har kollektivavtal med Unionen och HRF. Start och lön enligt överenskommelse.  

Så här söker du

Om du känner att du har vad vi söker så tveka inte!  Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdatum är 21 april. Frågor om tjänsterna besvaras av Jonathan Koca, Food & Beverage Manager på Jonathan.koca@julahotell.se