Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Fira in det nya året hos oss!!

Afternoon Tea & Konstutställning 
Under eftermiddagen, kl. 13.30-16.00, dukas en fantastisk afternoon tea upp i vår trevliga restaurang. Därefter, kl. 16.00-18.30, bjuder vi in till den exklusiva utställningen, Zorn möter Murat, i konsthallen. Mercedes Murat är på plats och minglar med gästerna. 

295 kr/ person (359 kr inkl. ett glas mousserande) 

Nyårssupé 
På kvällen, kl. 18.30 bjuder vi in till en sprakande nyårssupé. Kvällen bjuder på mingel och tilltugg, en utsökt 4-rätters supé och sedan fest och dans med liveartist. Tolvslaget firas in med bubbel och ljuslyktor ute på gården. 

795 kr/ person (1095 kr inkl. vinpaket) 

Hotellövernattning 
Passa även på att njuta av en trivsam övernattning i våra mysiga hotellrum, med möjlighet till incheckning kl. 13.00. Vid ankomst finns det möjlighet att nyttja vår relaxavdelning med bastu. Ta en välförtjänt sovmorgon och börja det nya året med en utsökt hotellfrukost i harmonisk atmosfär. 

Nyårssupé och Hotellövernattning 
1395 kr/ person, 1695 kr/ person inkl. vinpaket 
(del i dubbelrum)  

Deluxe-paket med Afternoon Tea, Nyårssupé och Hotellövernattning
 
1695 kr/ person, 1995 kr/ person inkl. vinpaket 
(del i dubbelrum) 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.