Lediga tjänster

Serveringspersonal till Gysinge Herrgård

Serveringspersonal till Gysinge Herrgård

Sista ansökningsdatum

2024-04-21

Jobba som hotellmedarbetare med fokus på servering på vackra Gysinge Herrgård!

Är du intresserad av service och människor? Då ska du ta chansen att utvecklas med oss på Gysinge Herrgård i Gysinge!

Nu har du möjligheten att få utvecklas inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus. Som serveringspersonal kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga service till våra gäster i restaurangen. Som hotellmedarbetare hjälper du även till på andra avdelningar vid behov. Att ge restaurangens och hotellets gäster god service, ett bra bemötande och en fin upplevelse är något du brinner för.

Om du drömmer om att få lära dig olika yrken inom hotell och restaurang, vill arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!
 

Ditt anställningserbjudande

Som anställd på Gysinge Herrgård får du lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter.

Vi kommer att lära dig allt du behöver veta om att servera mat och drycker till gästerna på ett effektivt och professionellt sätt. Samtliga arbeten hos oss föregås med en introduktion så att du ska känna dig säker och kan välkomna våra gäster på bästa möjliga sätt.

Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad chef och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad.
 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servitör arbetar du tillsammans med kollegor för att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • ta emot och visa gästen till bords
 • rekommenderar mat och dryck från menyn
 • göra iordning notan och ta betalt
 • för- och efterarbete, tillexempel duka borden och diska
 • dukar fram, tar bort och förbereder frukost till våra gäster
 • gå på egna bollar och initiativ, se potential och engagerar dig i våra gästers välmående
 • säkerställa restaurangens renlighet
 • Du hjälper till i bar, kök, disk eller annan station vid behov

Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.
 

Värt att veta                   

Tjänsterna är på varierande sysselsättningsgrad beroende på dig, med 6 månaders provanställning.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett familjärt team på fem olika avdelningar. De är: restaurang, kök, städ, reception och vaktmästeri. På hotellet hjälps vi åt mellan avdelningar vid behov. Arbetstiderna varierar mellan kvällar, helger och helgdagar. Tidiga mornar kan förekomma. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse. Din anställning börjar med en introduktion som kan förläggas på någon av kedjans andra hotell. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.

Våra förväntningar

Vad du har för tidigare yrkesbakgrund spelar ingen roll – kanske är du ute efter att byta karriär mitt i livet, eller så har du ännu inte kommit fram till vad du vill göra.

För att arbeta som Servitör/hotellmedarbetare behöver du:

 • ha möjlighet att arbeta oregelbundna tider
 • vara duktig på att se detaljer
 • våga prova dig fram för bästa resultat
 • arbeta väl i team samtidigt som du tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och för att lösa eventuella problem som uppstår
 • inneha en mycket hög servicekänsla
 • trivas med att följa rutiner och checklistor
 • kunna agera lugnt och strukturerat även i stressade situationer

Eftersom arbetet till stor del handlar om gästkontakt är du en god kommunikatör, har en positiv och energisk inställning vilket får våra gäster att stortrivas hos oss. Skapar du dessutom glädje på jobbet och bidrar med ett gott samarbete med andra i teamet kommer du långt.

Så här ansöker du

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Annika på annika.carlstrom@julahotell.se

Sista dag för att ansöka om tjänsterna är den 21 april.