Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens lunch v. 21
Serveras måndag till fredag 11.30-14.30

Måndag
Skaldjurfylld flundrafilé med hummersås, sparris och dillkokt potatis
Mexikansk kycklingfilé med klyftpotatis, guacamole och salsasås

Tisdag

Majsstekt kummelfilé med tomat- och mangoragu serveras med ris samt rostad kokos
Bräserad fläskkotlett med rosmaringräddsås, gelé och kokt potatis

Onsdag
Karibisk fiskgryta med sötpotatis, serveras med lime- och korianderyoghurt
Wienerfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och stekt potatis

Torsdag
Vitvinspocherad koljafilé med smörslungade sockerärtor, kräftsås och dillslungad potatis
Långbakad fläskkarré med tomat- och korianderglaze serveras med tortillabröd och picklad lök

Fredag

Ugnsbakad torsk a la Florentine (spenat, lök och vitt vin) serveras med dillkokt potatis
Helstekt ryggbiff med ljummen färskpotatissallad och örtsmör

Veckans special
Tagliatelle med parmesan och primörer

Inkl. salladsbuffé, soppa, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy