Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens Lunch v. 17

Serveras Måndag - Fredag 11.30 - 14.30

Måndag
Panko- och citronpanerad kolja, brynt sojasmör med grönsaker och kokt potatis
Marinerad ugnsbakad kycklingfilé med honungsrostade rotsaker och örtcreme 

Tisdag
Bakad kummel med citronsås, räkor och kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Onsdag
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Flundra Anglais (rödbetor, kapris och smör) serveras med kokt potatis

Torsdag
Pocherad hoki med pepparrots-remoulad och kokt potatis
Pannbiff med löksky och stråpotatis samt inlagd gurka  

Fredag
Smörbakad torsk, vitvinssås med purjolök och kokt potatis
Kycklingschnitzel med champinjonsås och rostad potatis   

Veckans special
Västerbottenost- och sparrispaj med melonsallad och lufttorkad skinka 


Inklusive salladsbuffé, soppa, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka 98 kr
Seniorlunch serveras 13.15–14.30 90 kr. 

Vid allergi kontakta personalen!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse