Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens lunch v. 4
Serveras måndag till fredag 11.30-14.30

Måndag
Prästostbakad torsk med rostad blomkål serveras med vitvinssås samt kokt potatis
Grillad kycklingfilé med svamp och kål samt ädelostsås och rostad mandelpotatis

Tisdag
Pasta med lax, räkor och örter
Fläsk med raggmunk och lingon

Onsdag
Senapsmarinerad strömming med rårörda lingon, skirat smör samt potatismos
Kokt kalv i dillsås med kokt potatis

Torsdag
Ugnsbakad kummel serveras med skaldjurssås och potatisstomp
Lammfärsbiffar med chorizomajo samt rostad potatis

Fredag
Stekt sej med dansk remouladsås och kokt potatis
Helstekt kotlettrad serveras med pepparsky och potatisgratäng

Veckans special
Bakad sötpotatis med fetaost och pumpafrö

Inklusive salladsbuffé, dryck, soppa, hembakat bröd, smör, kaffe & kaka

105 kr

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy