Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunchmeny

Veckans lunch v. 34     
Serveras måndag till fredag 11.30-14.30

Måndag
Räk- och spenatfylld flundrafilé med vitvinssås och kokt färsk potatis. 
Långbakad fläsksida med karamelliserad lök, serveras med rostad potatis samt skysås. 

Tisdag
Smörpocherad torskrygg med pepparrotsås och dillkokt potatis. 
Helstekt kalkonbröst med äpple, gräddsås, inlagd gurka samt örtstekt potatis. 

Onsdag
Stekt strömmingsflundra serveras med potatismos och ärtor. 
Husets lasagne med tomat- och ruccolasallad. 

Torsdag
Ugnsbakad koljafilé med hummersås och dillslungad potatis.
Ört- och färskostfylld kycklingfilé serveras med soltorkad tomatsås och grönsaksris. 

Fredag
Julas fisk- och skaldjursgratäng serveras med potatispuré. 
Ädelostgratinerad fläskmedaljong med rosmarinsky samt klyftpotatis. 

Veckans special 
Pytt i panna, vegetarisk eller med kött, serveras med stekt ägg och rödbetor. 

Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka

105 kr

Seniorlunch serveras 13:15- 14:00 98 kr 
Vid allergi vänligen kontakta personal 

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy