Vi bryr oss om miljön och din bekvämlighet!

Du har valt ett hotell som är miljömärkt med Green Key. På så vis bidrar du till att ta ansvar för miljön eftersom vi följer Green Keys strikta miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Här är exempel på våra miljöinsatser:

Vi använder miljömärkta hygien- och rengöringsprodukter som är skonsamma mot dig och miljön.Vi minimerar vattenförbrukningen, exempelvis genom snålspolande kranar och duschar.
Vi köper grön el från förnybara källor. Vi arbetar också för att minska energiförbrukningen, exempelvis genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt LED-lampor.
Vi jobbar aktivt med att minimera mängden avfall samtidigt som vi sorterar och återvinner i alla möjliga fraktioner.
Vi arbetar för att minska matens miljöpåverkan.
Vi erbjuder alltid vegetariska alternativ och ökar andelen ekologiska, rättvisemärkta och/eller närproducerade livsmedel varje år.
Vi jobbar med årliga miljömål för att uppnå ständig förbättring av miljöarbetet.

Du kan hjälpa oss i vårt miljöarbete genom att:

Lämna återvinningsbart material som plast-, glas- och pantförpackningar bredvid papperskorgen så sorterar och återvinner vi åt dig.
Använd gärna din handduk en extra dag, häng upp den på kroken om ni inte önskar få handduken utbytt.
Hjälp oss att spara vatten och energi genom att ta kortade duschar, släcka lampor, stänga av elektronik och dra laddare ur eluttag.
Gör medvetna val hos oss! Välj vegetariska och miljömärkta alternativ i vår restaurang.
Res till och från vårt hotell med miljövänligare transportmedel som tåg, cykel eller till fots.

Ge oss gärna tips och förslag kring hur vi kan förbättra vårt miljöarbete! Din åsikt är viktig för oss. Receptionen hjälper dig gärna om du har frågor eller vill veta mer om hur du kan bidra till miljöarbetet!

För mer information gällande miljömärkningen Green Key, besök:

www.greenkey.se

Vi är också med i projektet Hållbarhetsklivet, läs mer om det här!
www.hallbarhetsklivet.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.