Karriär

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Jula Hotell består idag av Gyllene Uttern i Gränna, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Skara Stadscamping och Gysinge Herrgård. Hos oss vill vi se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Just nu är vi i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellets utveckling. Vi drivs av nyfikenhet och utveckling, och söker dig som vill vara med på vår resa.

Lediga tjänster

Nu finns möjlighet att bli en del av vårt team! Har vi inte har en tjänst som passar dig får du gärna skicka en spontantansökan här. Vi söker också alltid praktikanter som vill lära sig och testa på något nytt. Är du intresserad? Skicka ett mail till info@julahotell.se.

Gyllene Uttern

Vaktmästare

Vi förstärker vårt team ytterligare och letar efter dig med tummen och hjärtat på rätt ställe.

Läs mer här →

Gyllene Uttern

Upplevelsechef

Ny spännande roll för en glad och lättsam person med erfarenhet från Besöksnäringen som vill vara med och driva och utveckla vårt fantastiska hotell.

Läs mer här →

Gyllene Uttern

Kreativ gastronom

Rollen för dig som tillsammans med dina team vill ta fram attraherande menyer, briljera med kreativa idéer och nytänk kring hållbarhet och smak.

Läs mer här →

Skicka en spontanansökan

Hittar du inte en tjänst som passar dig är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. Via länken kan du fylla i vilket hotell du är intresserad av och vilken slags roll du söker.

Spontanansökan →