Karriär

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Jula Hotell består idag av Gyllene Uttern i Gränna, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Skara Stadscamping och Gysinge Herrgård. Hos oss vill vi se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Just nu är vi i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellets utveckling. Vi drivs av nyfikenhet och utveckling, och söker dig som vill vara med på vår resa.

Lediga tjänster

Nu finns möjlighet att bli en del av vårt team! Har vi inte har en tjänst som passar dig får du gärna skicka en spontantansökan här. Vi söker också alltid praktikanter som vill lära sig och testa på något nytt. Är du intresserad? Skicka ett mail till info@julahotell.se.

Hotellchef till
Skara Stadshotell

Just nu söker vi dig som vill vara med och leda resan för vårt nyöppnade Stadshotell i Skara. Vi vill hitta dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du har vana av att jobba med affärsutveckling och har många idéer som du verkställer tillsammans med ditt team på plats.

Läs mer och ansök →

Restaurangchef Skara Konsthotell
– sista ansökningsdag 22 maj

Som Restaurangchef vill vi att du utvecklar restaurangen tillsammans med personalen genom engagemang och nyfikenhet. Du brinner för service, mat och dryck och du mår gott när du ser andra växa i sina roller.

Läs mer och ansök →

Restaurangchef Gysinge Herrgård
– sista ansökningsdag 22 maj

Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet som Restaurangchef, som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service.

Läs mer och ansök →

Biträdande Husfru Gysinge Herrgård
– sista ansökningsdag 22 maj

Du är ansvarig för att skapa en trevlig atmosfär som mynnar ut i oförglömliga minnen för våra gäster. Du arbetar själv i den dagliga driften inom området städ och tillsammans med ditt team arbetar ni nära andra avdelningar för att säkerställa högsta leverans.

Läs mer och ansök →

Kock och Sous Chef till Konsthotellet och Stadshotellet i Skara

På båda våra hotell i Skara vill vi bjuda gästen på en härlig smakupplevelse från vårt bördiga Skaraborg. Vi vill arbeta tillsammans som ett team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

Läs mer och ansök →

Skicka en spontanansökan

Hittar du inte en tjänst som passar dig är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. Via länken kan du fylla i vilket hotell du är intresserad av och vilken slags roll du söker.

Spontanansökan →