Karriär

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Jula Hotell består idag av Gyllene Uttern i Gränna, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Skara Stadscamping och Gysinge Herrgård. Hos oss vill vi se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Just nu är vi i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellets utveckling. Vi drivs av nyfikenhet och utveckling, och söker dig som vill vara med på vår resa.

Lediga tjänster

Nu finns möjlighet att bli en del av vårt team! Har vi inte har en tjänst som passar dig får du gärna skicka en spontantansökan här. Vi söker också alltid praktikanter som vill lära sig och testa på något nytt. Är du intresserad? Skicka ett mail till info@julahotell.se.

Kock och Biträdande Kökschef
– Skara Stadshotell

På Stadshotellet i Skara vill vi bjuda gästen på en härlig smakupplevelse från vårt bördiga Skaraborg. Vi vill arbeta tillsammans som ett team och vi värdesätter att ni trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre.

Läs mer och ansök →

Skicka en spontanansökan

Hittar du inte en tjänst som passar dig är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. Via länken kan du fylla i vilket hotell du är intresserad av och vilken slags roll du söker.

Spontanansökan →