Välkommen till oss!

Ät, sov, njut

Jula Hotell AB har på bara några få år vuxit fram som hotellkedja. Sedan 2019 har vi fyra hotell; Skara Konsthotell med Jula Stadscamping, Skara Stadshotell, Gyllene Uttern i Gränna och Gysinge Herrgård. Med våra hotell vill vi kunna erbjuda någonting — för familjen, de konstintresserade, naturälskarna och de som bara vill komma bo, äta gott och koppla av. Den fortsatta visionen är att fortsätta expandera och se till att alltid överträffa våra gästers förväntningar.

Vi söker fler hotell att förvärva!

Vi på Jula Hotell vill nu utöka antalet hotell i vår verksamhet. Vi söker därför intressanta prospekt som kan bidra till den fortsatta utvecklingen av vår hotellkedja. Vår inriktning är att driva hotell med minst 60 rum och tillhörande restaurang. Vi vill att anläggningen ska ligga i medelstora och stora städer dit det finns en stark reseanledning. Vår ambition är att hitta både hotellverksamhet och fastighet, gärna anrika byggnader med tradition och historia. Vet du något som du tror skulle passa? Hör av dig till oss på info@julahotell.se.

Kvalitet

På Jula Hotell strävar vi alltid efter att erbjuda våra gäster den bästa upplevelsen när det gäller allt från restaurang och övernattning till faciliteter, konferens och service. Läs mer om hur vi jobbar för att säkerställa kvaliteten på våra hotell.

Vår historia

Jula är en familjeägd koncern som idag associeras med allt från retail och fastigheter till finans, logistik, hotell och miljö & energi. Sedan Jula Hotell AB etablerades 2019 har vi välkomnat fem olika hotell i koncernen.

Hållbarhet

Vi på Jula Hotell arbetar kontinuerligt med hållbarhetsfrågor, i ständig strävan mot en mer hållbar värld.